Jobba på Lamora Sverige

Arbeta  på Lamora Sverige

Lamora är ett snabbt växande svensk företag. För närvarande består vi av ett litet team som arbetar med branden dygnet runt. Team Lamora letar definitivt efter riktiga lagspelare som kan få vår eld att växa. Är du motiverad och gillar att arbeta hårt? Skicka ett e-postmeddelande till jobb@lamoras.se så kanske ni kan ta Lamora Sverige till nästa nivå.

För praktikplatser

Har du alltid velat vara en del av en snabbt växande plattform? Är du en engagerad lagspelare som vi kan lita på? På Lamora erbjuder vi dig utmaningar på flera områden. Tillsammans med dig bedömer vi vad som passar dig bäst. Är du intresserad av kundservice, webbplatsutveckling eller kanske social marknadsföring? Vi ser till att du får en lärorik men också bra praktik.

För akademiker

Vet du hur man driver en onlineplattform? Börja din karriär med oss. Du har avslutat dina studier och söker en utmanande startposition. Detta är en bransch där dina kvaliteter kan komma till ytan. Vi letar efter en lagspelare som vi kan lita blint på. Vi följer med dig i våra processer och tittar noga på var dina kvaliteter finns. Är du en ung, motiverad person som vi kan lita på?

För experter

Din expertis ligger inom e-handel. Under din karriär som onlinespecialist har du lärt känna internetvärlden som en färskvara. Du känner till den gamla marknaden, den nuvarande marknaden och du utvecklas varje dag för att upptäcka morgondagens marknad. Du har arbetat i stora internationella företag med ett tydligt uppdrag. Men under din långa karriär har du också sett nystartade företag växa, och du vet bättre än någon annan hur man gör det så snabbt och effektivt som möjligt.

Arbetserbjudanden

Webbutvecklings chef

❖ Heltid (40 000-50 000 Kronor)

Beskrivning av funktionen

Har du överblick, känner du människor och är du initiativrik? Eller är du en riktig lagspelare? Då kan du bli butikschef på Lamora Sverige

Vi söker en butikschef som är ytterst ansvarig för driften och utvecklingen av vår plattform. Du är en riktig lagspelare och ser till att varje kund är en nöjd kund. Du är kommersiellt intresserad och missar aldrig ett tillfälle att ta vår onlineplattform till nästa nivå.

Krav för rollen

Du har erfarenhet som butikschef inom e-handel och är en sann lagspelare. Du är också duktig på att kommunicera online och mellan våra leverantörer och du är bra på att bygga upp och vårda våra leverantörer. Du har mentaliteten “allt är möjligt” och ingen utmaning är för stor. Du har också insikt i ekonomiska frågor, du är flexibel i dina arbetstider och du är en förebild för ditt team när det gäller att upprätthålla plattformen.

Vårt erbjudande

❖ En utmanande heltidstjänst i en trevlig arbetsmiljö med mycket självständighet och frihet.

❖ En månadslön på mellan 40 000 och 50 000 kronor.

❖ Möjligheter att utvecklas.

❖ Ett team av motiverade kollegor.

❖ En iPhone och en bärbar dator för företaget.

Är du intresserad?

Är du vår nästa butikschef? Skicka din motivering och ditt CV till jobb@lamoras.se så kanske du blir vår nästa butikschef.