Varför välja oss?

Fler alternativ för ett bättre liv  

Lamora är den globala nätdistributören med en prisvärd produkt för varje hobby och livsstil. Hemförbättringar, elektronik, mode och skönhet: tillgänglig över hela Sverige till oslagbara priser. Gör Lamora till en del av ditt liv idag för bekväm shopping och dagliga besparingar!

Hög kvalitet med global standard

Varje Lamora-produkt genomgår ett omfattande test- och kvalitetskontrollförfarande, vilket säkerställer att varje köpt artikel uppfyller globala kvalitetsstandarder. Lamora erbjuder endast de bästa kvalitetsprodukterna, vilket hjälper kunderna att handla tryggt.

Låga priser direkt från fabriksleverantörer

Som en global online-handlare har Lamora utvecklat långvariga relationer med fabriker, distributörer och lager i hela grossistsamhället genom att eliminera onödiga kostnader och ge lägsta möjliga priser till kunder runt om i Sverige, vi är fast beslutna att tillhandahålla högkvalitativa varor till mindre.

Enkel och säker online-shopping

Med ett brett utbud av betalningsalternativ erbjuder Lamora bekvämlighet för kunder runt om i världen. Shoppingalternativ inkluderar PayPal, Visa eller MasterCard. Lamora arbetar med PayPal-webbplatsen, som är mycket säker. Använd den senaste tekniken (som SSL) för att skydda din information.

Bekväm och vänlig kundservice

Lamora erbjuder utmärkt, omfattande kundservice i varje steg. När du har gjort ett köp är kundtjänstrepresentanter alltid tillgängliga för att svara på frågor via vår webbplats. Handla tryggt och spara mer med Lamora!

Snabb leverans över hela världen

Lamora samarbetar med betrodda internationella logistiktjänstleverantörer och levererar över 200 länder runt om i världen. En mängd olika frakt val innebär att det finns ett olika leveransalternativ för varje individs budget.