Handla säkert och tryggt

Standard industriella brandväggar

Lamora-servrar är skyddade av säkra brandväggar - datorer för kommunikationshantering som är särskilt utformade för att hålla informationen säker och otillgänglig för andra internetanvändare. Du är helt säker när du handlar på Lamora eftersom:

  1. Vi arbetar för att skydda säkerheten om din information under överföring med hjälp av Secure Sockets Layer (SSL) -programvara, som krypterar den information du anger.
  2. Vi avslöjar endast de sista fyra siffrorna i ditt kreditkortsnummer när du bekräftar en beställning. Naturligtvis skickar vi hela kreditkortsnumret till lämpligt kreditkortsföretag under orderhantering.
  3. Det är viktigt att skydda dig mot obehörig åtkomst till ditt lösenord och dator. Var noga med att logga ut när du är klar med en delad dator.

Garanterad garanti för lyckrea-webbbutik - skydd mot kreditkortsbedrägerier:

Att shoppa på Lamora är säkert. Varje kreditkortsköp täcks av vår säkerhetsgaranti:

Förvara säkert och säkert:

Lamora är stolt över en säker och säker online shoppingupplevelse:

Vi förstår att säkerheten för din personliga information är extremt viktig för dig. Vi använder ett brett utbud av elektroniska och fysiska säkerhetsåtgärder och enheter för att skydda dina personuppgifter och kreditkortsinformation från obehörig åtkomst.

Transportförsäkringsskydd:

Att vara ett kundcentrerat företag garanterar vi inte bara din betalning utan vi försäkrar också våra kunder. Denna försäkringsplan tillhandahålls av Lamora och det globala försäkringsbolaget PICC, eventuell förlorad leverans eller skada under transport, du får fullt skydd. Så oavsett problem på Lamora är dina pengar säkrade.